vineri, 2 februarie 2018

Bucura-te de mai multa siguranta in trafic


Pentru ca traficul este tot mai aglomerat in marile orase ale tarii, implicit apar si situatii mai putin placute in care soferii si-ar dori sa dispuna de o camera pentru inregistrare. Aceste dispozitive sunt foarte populare in multe tari europene, dar si in Statele Unite sau Rusia, iar pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, cu siguranta, merita sa achizitionezi una. Poti sa vezi camerele iUni intrucat aici gama e foarte variata, pentru toate preferintele si nevoile, iar raportul calitate – pret este mai mult decat ideal.

Diferite functii folositoare
Principalul scop este acela de inregistrare audio – video la cea mai buna calitate, motiv pentru care este important ca rezolutia asigurata sa fie cat mai ridicata. Totusi, in ziua de azi majoritatea dispozitivelor filmeaza Full HD, ceea ce este mai mult decat suficient, insa la fel de important este si unghiul de filmare, cu cat mai larg, cu atat mai bine, pentru a putea surprinde cat mai multe detalii. Mai mult, daca dispozitivele includ si un senzor de miscare sunt ideale intrucat prin intermediul acestuia se poate economisi baterie, dar si spatiu de stocare intrucat sistemul presupune activarea automata a inregistrarii doar in momentul in care este sesizata o miscare.

Alege cel mai bun produs
Pentru ca gama e diversificata, este foarte usor sa se gaseasca un model care sa includa toate functiile dorite si care sa dispuna de pretul corect. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele aici, iar cine comanda produse in valoare de minim 499 de lei se va bucura si de livrare gratuita prin curier pe intreg teritoriul tarii. In schimb, cei care nu stiu ce produs se aleaga au posibilitatea de a merge in showroom-ul iUni din sectorul 3 al capitalei, unde vor fi consiliati de catre angajati si astfel vor lua cea mai inspirata decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu