joi, 7 noiembrie 2013

Tiganii merg in pelerinaj in Antalya

Dupa tragica moarte a regelui Cioaba in Antalya, care s-a inecat cu un mic si in cele din urma si-a dat obstescul sfarsit, se pare ca statiunea turceasca a devenit loc de pelerinaj pentru tiganii din toata lumea. Tigani din toata lumea, alaturi de cocalari si in frunte cu Romica Puceanu s-au intalnit in aeroportul din Antalya si au depus coroane funerare in locul in care a murit regele Cioaba.

Tinand cont ca turcii nu sunt tocmai prietenosi cu tiganii (pe care i-au tinut sclavi cateva sute de ani) pelerinii si-au luat numai bilet de avion dus (ca deh.... era mai ieftin) iar la intoarcere vor beneficia de repulsia pe care o au turcii pentru neamul tiganesc, acestia aplicand metoda francezilor (de a le plati biletul de avion) si de a-i trimite inapoi de unde au venit.

Logic, toti tiganii au declarat ca sunt originali din Franta, astfel incat s-a intors in Paris, de unde s-au imprastiat in vestul europei. Altfel, pretul pentru bilete de avion Antalya este destul de scazut daca le cumparati din Romania, mai ales de la agentii de rurism online si mai ales cu mult timp inainte de plecare.

Acum tiganii au mai multi imparati... regele Cioaba lasand pe lumea asta mai multi descendenti ce se vor bate pe coroana celui mai imprastiat neam de pe planeta.

Chiar mai mult, se spune ca regele cioaba si-a rupt coroana in mai multe parti inainte de a muri si a aruncat ramasitele in Marea Mediterana si numai cel ce va aduna toate partile si va reusi sa le puna cap la cap se va bucura de tron si de titlul de imparat al tiganilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu