marți, 7 noiembrie 2017

Si soferii din Bacau vor sa-si monteze instalatii gpl

Pretul carburantilor a depasit pragul de 5 lei pe litru si pare ca se afla intr-o continua crestere, motiv pentru care nu este de mirare de ce multi soferi cauta diferite modalitati prin care sa faca economii la fiecare drum parcurs. In acest sens exista cateva solutii, insa nu toate sunt eficiente, dar cei care aleg instalatii GPL Bacau se bucura de cele mai mari avantaje.

Preturi accesibile

In primul rand, pentru a instala un astfel de sistem trebuie ales unul dedicat pentru marca, modelul si tipul de motor al masinii personale, tariful mediu fiind de circa 500 de euro. In schimb, aceasta suma este amortizata in primul an sau chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in buzunarul soferilor.

Securitate

De asemenea, soferii nu au de ce sa isi faca griji cu privire la securitate, intrucat rezervoarele de GPL sunt mult mai groase decat cele cu care vin echipate masinile din fabrica, motiv pentru care se evita o multime de riscuri. In schimb, este esential ca acestea sa fie instalate doar in service-uri acreditate RAR, pentru a beneficia si de garantie, dar si de o lunga durata de viata.

Mai mult spatiu

Totodata, cele mai moderne sisteme se gasesc chiar sub forma rotii de rezerva pe care o pot inlocui cu succes, motiv pentru care nu va mai fi ocupata o buna parte a portbgajaului, iar orice vacanta va fi mai comoda ca niciodata.

Durata de viata


Durata de viata a acestor instalatii GPL Bacau variaza in functie de conditiile in care sunt folosite, insa este important de stiut ca sistemele ajuta la prelungirea duratei de viata a motorului intrucat gazul petrolier lichefiat este un carburant mult mai curat si nu se depun substante nocive pe componentele motorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu