joi, 23 februarie 2017

Camera auto cu oglinda reprezinta o solutie extrem de practica

Sofatul reprezinta o adevarata placere pentru cei mai multi dintre barbati, in special atunci cand conduc autoturisme dotate cu cele mai moderne sisteme, care imbunatatesc mult experienta generala. In schimb, nu toata lumea isi permite o masina care sa aiba implementate cele mai noi tehnologii, acestea fiind foarte costisitoare, dar oricine poate sa le instaleze after market pe propriile autoturisme. De exemplu, unul dintre cele mai deranjante aspecte cu care se confrunta soferii, sunt farurile masinilor din spate care bat in oglinda retrovizoare, alterand vizibilitatea.
Avantaje
Astfel, s-a gasit o solutie foarte buna pentru aceasta problema si anume alegerea unor oglinzi heliomate. In plus, si monitorizarea traficului reprezinta o solutie, deoarece camerele montate pe bordul masinilor sunt tot mai des intalnite, fiind foarte folositoare in nenumarate situatii. Cu toate acestea, multi soferi inspirati au ales direct camere auto oglinda, care rezolva doua probleme dintr-o singura lovitura: prima, aceea de a face in asa fel incat farurile celorlalti soferi sa nu mai fie deranjante si a doua prin inregistrarea tuturor imaginilor capturate in trafic.

Confort
Astfel de sisteme se gasesc la tot pasul, insa este de preferat achizitionarea doar a celor de calitate, care pot face diferenta si promit o experienta mult mai placuta pentru soferi. Aceste dispozitive se lauda cu mai multe functii, incepand de la inregistrarea la o rezolutie foarte buna, HD sau Full HD, in timp ce poate fi incorporat, in functie de modelul camerei, si un senzor de miscare, care sa inceapa inregistrarea doar atunci cand este detectata o miscare in apropiere. Nu trebuie omisa nici importanta camerelor cu functie Night Vision, deoarece multi soferi circula in cursul noptii cand exista numeroase riscuri, iar inregistrarea acestor evenimente poate fi esentiala.
In plus, aceste camere auto oglinda sunt accesibile pentru toate buzunarele, un model potrivit fiind circa 300 de lei, suma care merita din toate punctele de vedere, tinand cont de confortul adus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu